tiistai 17. toukokuuta 2011

Nopeasti rahaa netistä: pikavippi

Useimmat tavat ansaita rahaa internetissä ovat sellaisia, että rahaa ei saa heti käteen vaan sitä joutuu usein odottamaan viikkoja tai jopa kuukausia kuten saattaa käydä esimerkiksi Google AdSense -mainosohjelmassa. Nopeimmassakin tapauksessa maksu Google AdSense -mainostuloista tulee aina vasta seuraavan kuun lopussa.

Jos rahapula on kuitenkin akuutti pitää elämä rahoittaa jollakin. Tällöin tietysti ensin kannattaa miettiä erilaiset luottovaihtoehdot halvimmasta kalliimpaan:
  1. Halvinta on jos saat rahaa lainattua tutulta tai sukulaiselta kohtuullisella pankkilainaa edullisemmalla korolla.
  2. Ellet saa rahaa tutuilta voit saada rahat nopeastikin tilillesi hakemalla kulutusluottoa. Kulutusluottovertailu -sivulla voit vertailla kulutusluottoja.
  3. Jos sinulla on luottokortti voit rahoittaa elämäsi rahan tuloon maksamalla ostoksesi luottokortilla. Eri luottokorteista on täällä luottokorttivertailu.
  4. Kulutusluoton saamisessa tilille kestää usein joitakin pankkipäivä mutta jos rahantarpeesi on aivan akuutti jää usein pikavippi ainoksi vaihtoehdoksi, vaikka se kallis rahoitusmuoto onkin. Jos päätät ottaa pikavipin kannattaa pikavippien kulut aina vertailla sillä niissä on todella isoja eroja. Pikavippivertailu -sivulla voit lukea lisää pikavippien hinnoista. Jos tiedät tarkemmin minkä summan pikavippiä tarvitset voit katsoa suoraan 50 euron pikavippien hinnat tai 100 euron pikavippien hinnat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti